Profil korisnika

Nataša Kapetanović nova je predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska

Osiguranje.hr - 12.4.2019.

Predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d. preuzela je Nataša Kapetanović koja je u Upravi GRAWE Hrvatska d.d. od 2010. godine. Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje GRAWE Hrvatska d.d. koju je obnašao protekle 4 godine. Adriana Tomić ostaje na poziciji članice Uprave i kao i do sada bit će odgovorna za financijsko poslovanje te operativne i logističke procese Društva.

Nataša Kapetanović, dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama. 

„Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama  i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, rekla je Nataša Kapetanović, predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Mjesto člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing preuzima Hrvoje Grčić koji je u protekle 4 godine na mjestu direktora za agencijsku prodaju u GRAWE Hrvatska d.d. značajno unaprijedio taj prodajni kanal. Hrvoje Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi no dosadašnje 15-godišnje iskustvo u rukovođenju prodajom te poznavanje sustava GRAWE-a nedvojbeno će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

„GRAWE Hrvatska d.d. poduzeće je s uvjerljivom vizijom, golemim mogućnostima i izvrsnim zaposlenicima i iznimno sam ponosan što me Nadzorni odbor imenovao za novog člana Uprave. Iako nova pozicija nosi još veću odgovornost i sigurno neke nove izazove, ona donosi i nove prilike i mogućnosti, još aktivnije sudjelovanje u razvoju prodaje i drugih vitalnih procesa Društva te još intenzivniju suradnju na razini Uprava zemalja članica koncerna“, rekao je Hrvoje Grčić, član Uprave GRAWE Hrvatska d.d.  

Podsjetimo - Nadzorni odbor GRAWE Hrvatska d. d. je na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio prijedlog Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 3. travnja 2019. Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska d. d. Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga, a u okviru GRAWE Grupe nastavit će raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako vam se sviđa novi dizajn portala?


Osiguranje Forum

Posjeti forum

rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA
andrea_ | 27.3.2019. 13:26:08
telefonski pozivi stranakama drugih osigurajavajućih kuća
NJ | 23.3.2019. 12:32:20
Odšteta za pješaka
stanimir | 8.12.2018. 06:54:19
Gubitak prava iz osiguranja-tehnička neispravnost vozila