Profil korisnika

VIG intenzivira aktivnosti u sjevernoj Europi

Osiguranje.hr - 6.9.2019.

Vienna Insurance Group (VIG) počinje s radom u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Finskoj. Lokalno uspostavljeni tim VIG-a ponudit će korporativnim kupcima osigurateljne usluge putem brokera. Podružnice se planiraju u Stockholmu, Kopenhagenu i Oslu, a finski kupci bit će servisirani u okviru slobode pružanja usluga. Sa svojih skoro 40% tržišnog udjela, Vienna Insurance Group je neprikosnoveni lider u korporativnom osiguranju u Austriji, kao i jedan od najvećih korporativnih osiguratelja u srednjoj i istočnoj Europi, ističe se u priopćenju za medije. Grupa pruža usluge kupcima koji posluju u Austriji i inozemstvu putem velike mreže partnera u 70 zemalja širom svijeta.

Tim s dugogodišnjim iskustvom u sjevernoj Europi, iscrpnim poznavanjem lokalnih tržišta i brokerskih poslova činit će središnje mjesto VIG-ovih aktivnosti na tim tržištima. Distribucija će se provoditi putem etabliranih lokalnih posrednika osiguranja. Paleta proizvoda usredotočit će se na klasično industrijsko imovinsko i osiguranje nezgode. „Za Vienna Insurance Group, širenje poslovanja u sjevernoj Europi znači ciljano korištenje posebnih poslovnih prilika na tržištima. Međutim, još uvijek smo jasno opredijeljeni za strategiju usmjerenu na srednju i istočnu Europu, koja uključuje organski rast kao i kupnju postojećih osiguratelja ili osnivanje novih tvrtki ", komentira Elisabeth Stadler. 

Razvojem poslovnih aktivnosti u sjevernoj Europi, VIG će uspostaviti geografski most između sjeverne Europe i baltičkih država - posebno skandinavske i finske tvrtke aktivno djeluju na Baltiku, gdje je VIG jasan lider na tržištu.

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako je vaš poslodavac organizirao poslovanje u korona krizi?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)
rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA