Profil korisnika

VIG intenzivira aktivnosti u sjevernoj Europi

Osiguranje.hr - 6.9.2019.

Vienna Insurance Group (VIG) počinje s radom u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Finskoj. Lokalno uspostavljeni tim VIG-a ponudit će korporativnim kupcima osigurateljne usluge putem brokera. Podružnice se planiraju u Stockholmu, Kopenhagenu i Oslu, a finski kupci bit će servisirani u okviru slobode pružanja usluga. Sa svojih skoro 40% tržišnog udjela, Vienna Insurance Group je neprikosnoveni lider u korporativnom osiguranju u Austriji, kao i jedan od najvećih korporativnih osiguratelja u srednjoj i istočnoj Europi, ističe se u priopćenju za medije. Grupa pruža usluge kupcima koji posluju u Austriji i inozemstvu putem velike mreže partnera u 70 zemalja širom svijeta.

Tim s dugogodišnjim iskustvom u sjevernoj Europi, iscrpnim poznavanjem lokalnih tržišta i brokerskih poslova činit će središnje mjesto VIG-ovih aktivnosti na tim tržištima. Distribucija će se provoditi putem etabliranih lokalnih posrednika osiguranja. Paleta proizvoda usredotočit će se na klasično industrijsko imovinsko i osiguranje nezgode. „Za Vienna Insurance Group, širenje poslovanja u sjevernoj Europi znači ciljano korištenje posebnih poslovnih prilika na tržištima. Međutim, još uvijek smo jasno opredijeljeni za strategiju usmjerenu na srednju i istočnu Europu, koja uključuje organski rast kao i kupnju postojećih osiguratelja ili osnivanje novih tvrtki ", komentira Elisabeth Stadler. 

Razvojem poslovnih aktivnosti u sjevernoj Europi, VIG će uspostaviti geografski most između sjeverne Europe i baltičkih država - posebno skandinavske i finske tvrtke aktivno djeluju na Baltiku, gdje je VIG jasan lider na tržištu.

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako vam se sviđa novi dizajn portala?


Osiguranje Forum

Posjeti forum

rbrletic | 12.4.2019. 12:58:49
OSIGURANJE OD POSLJEDICE NESRETNOG SLUČAJA
andrea_ | 27.3.2019. 13:26:08
telefonski pozivi stranakama drugih osigurajavajućih kuća
NJ | 23.3.2019. 12:32:20
Odšteta za pješaka
stanimir | 8.12.2018. 06:54:19
Gubitak prava iz osiguranja-tehnička neispravnost vozila