Profil korisnika

Odabrani projekti za djecu i mlade na natječaju Radost života

Osiguranje.hr - 16.6.2021.

Između 200-injak projekata prijavljenih na natječaj za donacije „Radost života“ odabrano je 12 projekata koje će UNIQA financijski podržati u 2021. godini. Na natječaju su, sukladno uvjetima, odabrani projekti za dobrobit djece i mladih koji su posebno ranjiva skupina u situaciji uzrokovanoj epidemijom bolesti COVID-19, potresima i svim njihovim posljedicama. 

Zbog toga se prilikom vrednovanja prijavljenih projekata uzimao u obzir njihov planirani doprinos mentalnom zdravlju djece i mladih kroz: odgojno-obrazovne projekte/programe; programe psihosocijalnog osnaživanja i podrške; kulturno-umjetničke aktivnosti djece; sportsko-rekreativne aktivnosti, organizaciju izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti itd. Odabrani su sljedeći projekti:
„Osjećaji bez maske“, projekt Caritasa Dubrovačke biskupije;  „Čipko u vrtnoj avanturi“, projekt Osnovne škole braće Radića iz Pakraca;  projekt Radionice s djecom udruge EDOnaut iz Kaštela; „Mindology“, projekt Hrvatske studentske asocijacije Ekonomskog fakulteta u Zagrebu;  „Ja sam budućnost“, projekt udruge Na putu prema gore; „Od smeća do kreativnog umijeća“, projekt udruge Mojih 5 minuta iz Pule; „Škola je naš drugi dom“, projekt Osnovne škole Velika Pisanica iz Velike Pisanice; „Pukotine su dio nas“, projekt Laboratorija za prevencijska istraživanja Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu; „Glazba nas pokreće, glina opušta, a slastice vesele“, projekt Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova;  „Budimo bez barijera u razvoju“, projekt udruge mladih aktivista SUMA iz Podravskih Sesveta;  „Od potresa i Covida do stabilnosti i uvida“, projekt Centra za psihosocijalnu dobrobit djece i mladih Dječja posla iz Zagreba i projekt zaštite i promicanja psihofizičkog zdravlja mladih „Djelujem smjesta, za stres nema(m) mjesta!“ Medicinske škole Varaždin. Više o projektima pročitajte na stranici Radost života.


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 23.10.2020. 16:29:39
Osiguranje vozača koji je skrivio nesreću
SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)