Profil korisnika

InCubis 2.0: Inovacija, efikasnost i rast uz novu generaciju IT sustava osiguranja

Osiguranje.hr - 24.6.2021.

Spremno odgovorite na zahtjeve tržišta, nastavite s inovacijama i održite visoku standardizaciju svog core sustava.  

Kako bi olakšali što proaktivniji tržišni nastup osiguravajućih društava, u intenzivnoj je pripremi platforma InCubis 2.0 - nova generacija InCubis rješenja.  

Nakon 15 godina razvoja Megaline-a i 14 godina razvoja InCubis 1.0, vrijeme je da najavimo novu platformu informacijskog sustava osiguranja. Plan je do lipnja 2022., ujedno povodom jubilarnog 30. rođendana poduzeća InCubis d.o.o.., lansirati na tržište potpuno funkcionalnu novu generaciju informacijskog sustava InCubis 2.0. 

Novi sustav u fokusu i dalje ima postizanje visoke razine operativne izvrsnosti s naglaskom na intenzivan digitalni razvoj uz korištenje najsuvremenijih razvojnih alata.  

Nadmašite očekivanja klijenata i poslovnih partnera 

Očekivanja klijenata, djelatnika, partnera u prodaji i ostalih aktera na tržištu osiguranja nepovratno su porasla.  Lakoća korištenja, brz, razumljiv i sveobuhvatan pristup informacijama imperativi su razvoja nove generacije sustava. Poslovna agilnost i mogućnost brzog IT odgovora na zahtjeve klijenata u fokusu su nove platforme InCubis 2.0. 

Imajući u vidu ove ciljeve, jedna od okosnica razvoja nove generacije sustava biti će još jednostavnije, ugodnije i intuitivnije korištenje.  

Novo i osvježeno lice sustava pruža naprednije korisničko iskustvo u skladu sa svim modernim standardima, koristeći provjerene tehnologije i suvremene razvojne alate. Naglasak je na standardizaciji i usklađenosti korisničkog iskustva kroz sve dijelove sustava.  

Responzivnost dizajna trend je koji se podrazumijeva i ne zaobilazi ni novi sustav, a sve kako bi se olakšao rad na mobilnim uređajima. Ipak, kako i nativne mobilne aplikacije imaju svoje prednosti, In Cubis d.o.o. već sada lansira na tržište i mobilna rješenja za što kvalitetnije digitalno iskustvo klijenata i zastupnika u osiguranju.  

Održite fokus na osiguranje i pojednostavite IT održavanje 

Novi sustav će se u potpunosti bazirati na web tehnologijama najnovije generacije.  

Objedinjavanje svih front office i back office procesa kroz jedinstven sustav olakšati će organizaciju i održavanje unutar društva. Time će se usmjeriti dio IT kapaciteta u inovacije poslovnih procesa sa ciljem postizanja novih strateških prednosti.  

Nova pozadinska arhitektura sustava donosi bolju kontrolu kvalitete postojećih i novih funkcionalnosti čime će se osigurati još veća stabilnost sustava InCubis 2.0. Pritom se otvaraju nove mogućnosti u vidu primjene i implementacije umjetne inteligencije u svrhu optimiziranja ključnih procesa osiguranja. 

Novi sustav dostupan u prvoj polovici 2022. 

Prebacivanje na novu generaciju InCubis 2.0. platforme izvodi se u nekoliko faza.  

Proces razvoja i istraživanja pomno je i detaljno proveden i upravo je u punom jeku faza tehničke nadogradnje. U ovoj fazi gradi se nova platforma uz niz koraka tehničke prirode poput prilagodbe modela baze podataka, sustava verzioniranja i razvoja, aktivno korištenje novih alata te postizanje kompatibilnosti s postojećim rješenjima. 

Tehničku nadogradnju pratit će postupni prelazak na novu platformu koja će se paralelno odvijati s aktivnom obukom klijenata InCubis d.o.o. 

Uz kontinuiran tehnički napredak, jednaku važnost ima održavanje kontinuiteta u vidu pokrivanja svih postojećih procesa osiguranja. To ujedno znači da će se postojeća rješenja i programi InCubis d.o.o. moći aktivno koristiti u okviru novog sustava. 

Prvo izdanje InCubis 2.0 platforme biti će dostupno u ožujku 2022.  

“Intenzivnim tempom radi se modernizacija postojeće arhitekture kako bismo stvorili skalabilan sustav nove generacije. Također nastavljamo inkorporirati sva stečena znanja našeg inženjerskog tima. Posve smo sigurni da će nova generacija platforme, InCubis 2.0., svjetlo dana vidjeti u ovo doba iduće godine. Svjesni smo da je iskustvo nas kao tima u segmentu osiguranja itekako vrijedno u ovom projektu. U cjelokupnom procesu uvelike pomaže što na dnevnoj bazi, kroz konfrontaciju znanja iz različitih društava, nastavljamo graditi sustav kao bazu znanja osiguranja. Ovaj tehnički iskorak naše je ulaganje u budućnost, a radimo ga uz garanciju pune podrške svih poslovnih procesa osiguranja”, istaknuo je Zvonimir Matić, voditelj razvoja projekta.  

Sa željom da maksimalno uvažimo potrebe naših klijenata, ovim putem pozivamo sve naše korisnike sustava da se uključe te pošalju svoje sugestije na e-mail prijedlozi@incubis.hr kako bismo u konačnici izgradili što kvalitetniji sustav prilagođen vašim potrebama. 

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

 1. incubis

  19.8.2021. u 15:11
  Poštovani g.Redzic,
  Molimo vas da nam pošaljete više detalja u vezi vaše primjedbe na support@incubis.hr.
  Vjerojatno će biti dovoljna administracija sustava koju ćemo dogovoriti s vašom IT podrškom.

  Pretraživanje podataka koje ste opisali dio je globalnih funkcionala sustava i sigurno dobro funkcionira ako su prava pristupa podešena na korektan način i kad postoje podaci u bazi koji zadovoljavaju uvjete pretraživanja.

  Pokušali smo ranije izravno stupiti u kontakt s vama e-mailom, u nedostatku povratne informacije, koristimo portal da zamolimo više detalja :)
 2. Redzic

  2.8.2021. u 9:39
  InCubis je čudo od programa ukucaš u program da pronađeš svoje vozilo koje si unio u program , piše nema parametara. Ponoviš s tablicama ništa, matični broj ništa..broj šasije nema ... Stranka traži neku uslugu , a nema ga u bazi.... Previše program onemogućava radniku pristup podatcima koji su potrebni u operativnom radu...
Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

musawo | 2.4.2022. 16:18:26
BUY SSD CHEMICAL CLEANSING FOR MONEY+27717917137WHATSAPP
musawo | 2.4.2022. 16:21:49
Join illuminati and live happy life+27717917137whatsapp in south africa,sudan,namibia
musawo | 2.4.2022. 16:23:12
Politician join illuminati+27717917137whatsapp in south africa
musawo | 2.4.2022. 16:19:09
HOW TO JOIN ILLUMINATI IN 2022|| MONEY MAKING +27717817137WHATSAPP