Profil korisnika

Objavljen prvi broj publikacije „Predstavke korisnika financijskih usluga“

Osiguranje.hr - 30.7.2021.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavila je novu publikaciju nazvanu „Predstavke korisnika financijskih usluga“, namijenjenu svima onima koje zanima problematika predstavki potrošača u području financijskih usluga.

Misija Hanfe je osigurati pogodno okruženje za stabilan financijski sustav, graditi povjerenje među sudionicima financijskog tržišta te poticati jačanje svijesti o koristima i rizicima koji su povezani s različitim vrstama financijskih proizvoda i usluga. Pri ostvarivanju navedenog Hanfa posebnu pažnju pridaje zaštiti kolektivnih interesa korisnika financijskih usluga kroz svoje nadzorno i regulatorno postupanje.

Analiza i odgovori na zaprimljene predstavke korisnika financijskih usluga važan su alat za zaštitu potrošača, a saznanja koja Hanfa dobiva tim putem mogu biti vrlo korisna za provođenje aktivnosti iz njezina djelokruga i nadležnosti.

Publikacija „Predstavke korisnika financijskih usluga“ donosi informacije i podatke o predstavkama koje je Hanfa tijekom godine zaprimila u vezi s radom i postupanjem subjekata nadzora, kao i o aktivnostima koje je Hanfa poduzela na temelju zaprimljenih predstavki.

Ovo je prvi broj takve publikacije, ona će se objavljivati i ubuduće, jednom godišnje, s podacima za prethodnu godinu, a dostupna je na internetskoj stranici Hanfe, u izborniku "Publikacije"


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 23.10.2020. 16:29:39
Osiguranje vozača koji je skrivio nesreću
SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)