Profil korisnika

Generaliju priznanja Institutional Investora

Osiguranje.hr - 15.9.2021.

Generaliju je odano priznanje uvrštenjem u kategoriju "Najcjenjenije kompanije" u sektoru osiguranja u godišnjem rangiranju menadžerskih timova od strane Institutional Investora, specijaliziranog časopisa i neovisne istraživačke tvrtke na području međunarodnih financija.

Institutional Investor dodijelio je priznanje i izvršnom direktoru Generali Grupe, Philippeu Donnetu, koji je osvojio drugo mjesto u kategoriji „Najbolji izvršni direktor". Financijski direktor Grupe, Cristiano Borean i voditeljica odnosa s investitorima i rejting agencijama, Giulia Raffo, zauzeli su prvo mjesto u kategorijama "Najbolji financijski direktor", odnosno "Najbolji profesionalci u odnosima s investitorima".  

Generali je također uvršten među vodeće tvrtke u kategorijama "Najbolji program za odnose s investitorima " i "Najbolji događaj za investitore / analitičare" te je zauzeo prvo mjesto kao "Najbolji tim za odnose s investitorima“.

Renking Institutional Investor reflektira ocjene više od 1.500 stručnjaka i investitora iz oko 600 kompanija za financijske usluge. Izvršni direktori ocijenjeni su na temelju kriterija vjerodostojnosti, vodstva i komunikacije, dok su financijski direktori ocjenjivani na temelju raspodjele kapitala, financijskog upravljanja i komunikacije. Ispitani su brojni čimbenici za procjenu aktivnosti odnosa s investitorima, uključujući roadshow-ove, kvalitetu financijskih informacija, poslovno i tržišno znanje te reaktivnost i položaj kompanije. 


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Je li korona kriza promjenila vaš posao i način rada?Osiguranje Forum

Posjeti forum

SasaPeric | 23.10.2020. 16:29:39
Osiguranje vozača koji je skrivio nesreću
SasaPeric | 12.12.2019. 10:07:50
Prometna nesreća u Sloveniji
mikanilly | 6.11.2019. 09:58:17
Compre sua carteira de motorista, passaporte, carteira de identidade (benjack20008@gmail.com)
mikanilly | 6.11.2019. 10:00:10
KAUFEN SIE HOHE QUALITÄTS-FÄLSCHUNGSWÄHRUNGEN MIT (WHATSAPP +16124703458)