Profil korisnika

Započela prva UNIQA SEE regionalna kampanja osiguranja doma

Osiguranje.hr - 3.11.2022.

„Bolje odluke uvijek zvuče pametno“ slogan je nove digitalne marketinške kampanje osiguranja doma koja je istovremeno započela u svim zemljama UNIQA SEE regije: Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Bugarskoj. Cilj kampanje je podizanje svijesti o važnosti osiguranja doma koje na ovim prostorima još uvijek nije dovoljno prepoznato i nerijetko se na njega gleda kao na nepotreban trošak, premda to sve učestalije vremenske nepogode i potresi s razornim posljedicama, poput onih u Hrvatskoj 2020. godine, demantiraju.

U skladu s krovnim UNIQA sloganom „Živimo bolje zajedno“ u ovoj kampanji UNIQA savjetuje i ohrabruje ljude da donose bolje odluke, uspoređujući osiguranje doma sa stvarima iz svakodnevnog života za koje smo bez puno razmišljanja spremni izdvojiti novac premda nam nisu neophodne i stoje više od mjesečne police osiguranja doma. Kad vidimo predmet koji želimo na sniženju, većina nas pomišlja kako je to prilika koju ne smijemo propustiti i spremni smo odmah posegnuti za kreditnom karticom. Kad je, s druge strane, u pitanju naša najvrjednija imovina, podaci govore drugačije. Primjerice, mjesečna premija osiguranja doma u Hrvatskoj po stanovniku iznosi 59 eura što je tri puta manje od prosjeka u Europskoj uniji gdje je prosječna premija 178 eura, a slično je i u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Bugarskoj.

Usporedbom cijena tenisica, lampe ili pametnog sata s mjesečnom premijom osiguranja doma  kampanja nas motivira da se zapitamo zašto tako olako posežemo za novčanikom kad su opipljive stvari u pitanju, a kad trebamo zaštititi svoj dom od različitih rizika prepuštamo sreći da presudi? Kampanja poručuje da „bolje odluke uvijek zvuče pametno“, a odluka o osiguranju doma za već od 36,5 kuna mjesečno, koliko, primjerice, stoji mjesečna premija osiguranja za stan od 50 četvornih metara* nije luksuz, već jedna od najvažnijih životnih investicija.


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?
Dakio | 29.8.2022. 15:10:28
Dodatno zdravstveno osiguranje(iskustva)
musawo | 2.4.2022. 16:18:26
BUY SSD CHEMICAL CLEANSING FOR MONEY+27717917137WHATSAPP
musawo | 2.4.2022. 16:21:49
Join illuminati and live happy life+27717917137whatsapp in south africa,sudan,namibia