Profil korisnika

UNIQA SEE najbrže rastuća regija u UNIQA grupi

Osiguranje.hr - 7.11.2022.

Rukovoditelji UNIQA SEE susreli su se u Sofiji s predsjednikom Uprave UNIQA grupe Andreasom Brandstetterom gdje su razgovarali o strateškom smjeru UNIQA osiguranja u SEE regiji.
UNIQA je u ožujku 2022. godine krenula na transformacijsko putovanje kako bi dodatno ojačala svoju poziciju na tržištima jugoistočne Europe, s ciljem da bude među tri 3 top međunarodna igrača u SEE regiji i pruži najkvalitetnija osigurateljna rješenja i usluge svojim klijentima i partnerima.  

Grupa zemalja koje čine UNIQA SEE regiju (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Bugarska i Hrvatska), bilježi snažan dvoznamenkasti rast od 11,6% i izvrsnu tehničku dobit, nadmašujući tržište osiguranja. Regija jugoistočne Europe treća je po veličini grupacija u UNIQA grupi s godišnjom zaračunatom bruto premijom većom od 260 milijuna eura, ima oko 1700 zaposlenika i gotovo 2 milijuna klijenata.

“ Veliko mi je zadovoljstvo započeti posjet SEE regiji ovdje u Sofiji. UNIQA grupa snažno je posvećena zemljama SEE regije i uvjereni smo da će značajno doprinijeti rastu Grupe. Zajedno rastemo i učimo jedni od drugih. Nastavit ćemo djelovati kao snažan i ujedinjen tim za dobrobit SEE regije i cijele naše UNIQA zajednice", kaže Andreas Brandstetter, predsjednik Uprave UNIQA grupe.

„Drago nam je što se naš sastanak s Andreasom Brandstetterom, predsjednikom Uprave UNIQA grupe održava u Sofiji u godini kada Bugarska, članica naše SEE regije, slavi 30 godina na tržištu. SEE regija ima velik potencijal i siguran sam da će nam naše transformacijsko putovanje pružiti jedinstvene prilike da budemo najbolji osiguravatelj u SEE regiji. Započeli smo naše putovanje sa snažnom vizijom da pet zemalja pretvorimo u naprednu i modernu regiju. Glavni cilj je stvoriti najkvalitetnije proizvode, i to ne samo pružiti klijentima najbolju ponudu, već i najbolje usluge, osnažene raznolikošću i snagom UNIQA zajednice", dodao je Adel Bahtanović, predsjednik SEE regije.

UNIQA ima 200-godišnju povijest u osiguranju. To je 5. najveća osiguravajuća grupacija u srednjoj i istočnoj Europi, koja pruža usluge za više od 16 milijuna klijenata i nadahnjuje svojih 18 tržišta da se dodatno poboljšaju i inoviraju radne i poslovne modele u budućnosti. Ljudi se u UNIQA osiguranju osiguravaju od 1811. godine. Kako bismo nastavili igrati važnu ulogu u životima naših klijenata sutra i nakon toga, započeli smo naš UNIQA 3.0 program – Sjeme budućnosti. Pod okriljem slogana našeg brenda, "Živimo bolje zajedno" program se, između ostalog, usredotočuje na to da UNIQA postane više orijentirana na klijenta i učinkovita na svih svojih 18 tržišta. UNIQA radi na pozicioniranju u regiji kao pouzdan partner za retail, korporativne i bankovne klijente. Kako bi razvila moderna rješenja koja mogu odgovoriti na zahtjeve klijenata, UNIQA će ulagati u nove i inovativne tehnologije te u najbolje talente u svojoj raznolikoj zajednici zaposlenika.

SEE regija treća je po veličini grupa kompanija unutar UNIQA Internationala, koji posluje u 18 zemalja. Suradnja 5 zemalja koja je započela u ožujku ove godine provedena je u skladu sa strategijom rasta i daljnjeg razvoja tvrtke, u kojoj je poseban fokus stavljen na zemlje jugoistočne Europe (SEE). UNIQA snažno ulaže u ovu regiju kako bi klijentima pružila bolje i kvalitetnije usluge te je uglavnom orijentirana na klijente, ali ima i snažan fokus na digitalizaciju i ulaganje u zajednicu i održivi razvoj.

NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?
Dakio | 29.8.2022. 15:10:28
Dodatno zdravstveno osiguranje(iskustva)
musawo | 2.4.2022. 16:18:26
BUY SSD CHEMICAL CLEANSING FOR MONEY+27717917137WHATSAPP
musawo | 2.4.2022. 16:21:49
Join illuminati and live happy life+27717917137whatsapp in south africa,sudan,namibia