Profil korisnika

Generali grupa gubi glavnog direktora za transformaciju

Osiguranje.hr - 20.11.2023.

Generali je najavio da Bruno Scaroni, trenutno glavni direktor za transformaciju Grupe, napušta Generali Grupu nakon 31. prosinca 2023. kako bi preuzeo nove profesionalne prilike. Generali i glavni izvršni direktor Philippe Donnet u priopćenju su izrazili zahvalnost Brunu Scaroniju za njegovu marljivu i plodonosnu predanost grupi.

Philippe Donnet, generalni direktor Generali Grupe, rekao je: “Zahvaljujem Brunu na velikom utjecaju koji je uvijek imao u Generaliju dok je pridonosio razvoju i osiguravao da naša snažna strategija transformacije bude sve učinkovitija. Želim mu što više uspjeha u sljedećim profesionalnim prilikama.”

Talijanski mediji su ujedno izvjestili da je Zurich Insurance Group imenovala Bruna Scaronija za izvršnog direktora Zurich Italia. Scaroni će preuzeti dužnost  Giovannija Giulianija, a njegovo imenovanje stupa na snagu 1. siječnja 2024. Izvještavat će Alison Martin, izvršnu direktoricu za EMEA i bankovnu distribuciju. Bruno Scaroni vraća se u Zürich gdje je od 2008. do 2013. bio odgovoran za poslovni razvoj na razini zemlje i grupe. Nedavno je imao sve veće uloge u Grupi Generali: voditelj distribucije u Italiji, izvršni direktor Europe Assistance Italia, direktor Grupne strategije i Business Accelerator i, od 2021., glavni direktor transformacije Grupe.

"Ovo imenovanje predstavlja daljnji korak naprijed u postizanju naših strateških ciljeva i ubrzavanju tranzicije prema Zürichu budućnosti - rekla je Alison Martin, glavna izvršna direktorica za EMEA i bankovnu distribuciju - Drago mi je što se Bruno Scaroni vraća u Zürich, gdje je već ranije pratio talijanski posao."


NatragTisakDiskutirajte o temi na forumu

Komentari

Članak nema komentara.

Profil korisnika
Komentari
Najčitanije
Anketa

Kako ocjenjujete razinu digitalizacije u svom radnom okruženju?

Osiguranje Forum

Posjeti forum

tlopar | 15.4.2024. 13:35:51
Izvid štete u slučaju kad okrivljenik prometne nesreće pobjegne
tkrajnov | 20.12.2023. 18:00:32
članak 43 ili 57. zakona o sigurnosti prometa na cestama
mkostincer | 13.10.2023. 22:43:45
Osiguranje od potresa
Dakio | 28.10.2022. 11:36:58
Koliko košta premija UNIQA dopunskog osiguranja?